ich-zapfe

Isbitmaskin, Ismaskin - Icematic NU 470, Høyvolums kommersiell maskin for barer, restauranter og supermarkeder


Artikkelnummer NEW-6837

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 111,018.39
NOK 88,814.71 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Isbitmaskin, Ismaskin - Icematic NU 470: Høyvolumskommersiell maskin for barer, restauranter og supermarkeder

Icematic NU 470 er den innovative ismaskinen som er skreddersydd for behovene til barer, restauranter og supermarkeder. Med dens imponerende produksjonskapasitet på 470 kg på bare 24 timer, tilbyr denne maskinen allsidighet og enestående ytelse i ethvert cateringmiljø.

Egenskaper:

  • Velg mellom to forskjellige Nugget-isstørrelser for å tilpasse seg dine behov perfekt. Enten for forfriskende cocktailer eller iskalde desserter - denne maskinen tilbyr maksimal allsidighet.
  • Hele maskinen er laget av førsteklasses rustfritt stål, som gir holdbarhet og førsteklasses hygiene, som er avgjørende i ethvert cateringmiljø.
  • NU 470 setter nye standarder for ytelse og håndterer enkelt selv den største etterspørselen etter førsteklasses is - med en produksjon på 470 kg på bare 24 timer.
  • Denne kraftfulle maskinen er også hendig og lett å håndtere, og har en spenning på 220-240 volt/50 Hz/1 Ph, og en vekt på 94 kg.
  • Kompakte mål uten føtter: B: 538 mm, D: 663 mm, H: 790 mm, for optimal utnyttelse av plassen. Bruk plassen din effektivt og bruk denne ismaskinen der du trenger den mest.
  • Utforsk det vannkjølte enhetsalternativet (W) for økt effektivitet. Reduser driftskostnadene og øk ytelsen til isproduksjonen din med denne innovative funksjonen.
  • Enkel installasjon og vedlikehold, med forklaring på norsk og engelsk, vil gjøre arbeidet ditt lettere og mer effektivt, slik at du kan konsentrere deg om viktigere oppgaver.
  • NU 470 er designet for å håndtere de mest krevende cateringmiljøene og imøtekomme behovene til alle som vil servere førsteklasses is.
  • Lag is direkte på stedet, på en rask og enkel måte, og garanter at kundene dine vil ha iskaldt og forfriskende drikke og desserter.
  • Med NU 470 kan du enkelt imøtekomme økende etterspørsel på grunn av dens høye produksjonskapasitet, noe som betyr større inntjening for deg.

Icematic NU 470 er den perfekte maskinen for alle barer, restauranter og supermarkeder som ønsker å tilby førsteklasses is og gi kundene en unik opplevelse. Kombinasjonen av maksimal allsidighet, kraftig ytelse og enkel håndtering, gjør denne maskinen til den ideelle løsningen for din virksomhet.

Vare-ID 453874
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 94000 g
Netto vekt 94000 g
dimensjoner 663×538×790mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: